Mobile menu

ŽNK Dinamo

ŽNK Dinamo

0:2

ŽNK Hajduk

ŽNK Hajduk

Datum: 28/4/2024
1. HNLŽ: ŽNK Dinamo - ŽNK Hajduk  0:2

1. HNLŽ: ŽNK Dinamo - ŽNK Hajduk 0:2

 
28/4/2024 - 15:49 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: hajduk.hr

ŽNK Dinamo - ŽNK Hajduk  0:2  (0:0)
Supersport 1. HNLŽ - Liga za prvaka
Stadion: Ravnice
Strijelkinje: 0:1 Grebenar (60), 0:2 Petković (63)
HAJDUK: Fiket, Bukač (od 54. Petković), Pedić, Herceg (od 65. Čikotić), Dulčić (od 54. Vlajčević), Kukavica, Bakalar, Čanjevac, Matulich, Bagarić (od 81. Vlastelica), Grebenar (od 81. Mišura). 
Nogometašice Hajduka su sigurnom pobjedom protiv Dinama u Zagrebu otvorile 1. HNLŽ ligu za prvaka. Andrea Grebenar i Paula Petković donijele su bijelima tri boda. 
U prvom dijelu nije bilo mnogo uzbuđenja. Hajduk imao jednu šansu koju je obranila vratarka domaćih, a Dinamo je prijetio tek iz nekoliko poluprigoda.
Igračice Tamare Benković su u nastavku riješile susret u svega tri minute. Bijele su povele nakon sat vremena igre zgoditkom Grebenar, a konačan rezultat od 0:2 postavila je Petković tri minute kasnije. Drugo poluvrijeme u režiji Hajdučica bilo je sjajno, a napomenimo kako je rezultat mogao biti i veći. 

- Teška utakmica i težak teren, ali najvažnije je da nosimo tri boda u Split. Utakmicu smo otvorili pozicijski te pokušavali izmoriti protivnika kombinacijama koje su nedostajale u prethodnoj utakmici. U drugo poluvrijeme smo ušli s dvije špice i ta ideja je upalila jer su obje zabile golove. Uvijek je lijepo pobijediti Dinamo pogotovo u gostima. Ovu utakmicu iznijele su mlade igračice. Dobro se razvijaju, a to i jest jedan od ciljeva našeg kluba - zadovoljna je nakon utakmice bila trenerica Bijelih, koje u sljedećem kolu čeka gradski derbi protiv ŽNK Splita.

28/4/2024 - 15:49 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: hajduk.hr