Mobile menu
Hajduk potpisao poslovno-sportsku suradnju s NK NA Libertas

Hajduk potpisao poslovno-sportsku suradnju s NK NA Libertas

 
26/6/2017 - 18:38 sati
Klub
Foto: NK NA Libertas

Hajduk je danas u Gradskoj vijećnici grada Dubrovnika potpisao poslovno-sportsku suradnju s NK Nogometna akademija Libertas. Ugovor su potpisali Ivan Kos, predsjednik uprave HNK Hajduk i Niko Musladin, predsjednik NKNA Libertas.

Hajduk je ovime nastavio seriju povezivanja s klubovima iz Hrvatske, ali i šire. Nakon Junaka, RNK Zmaja, Croatije Zmijavci, GOŠK-a iz Kaštel Gomilice, Gospića 1991., Neretvanca te Tomislava, Hajduk od danas i formalno surađuje s Dubrovčanima.

- Ovdje danas formaliziramo samo ono na čemu već radimo, a rad NK NA Libertas pratimo već neko vrijeme. Kao narodni klub želimo se zaista svima približiti, i podržati ono što stvarno nogomet i jest - naša djeca, budući naraštaji koji dolaze. Sve što radimo, radimo za njih. Tako trebamo prilagoditi sustav i funkcioniranje, kako bi budućim naraštajima bilo još lakše ostvariti svoje ciljeve. Želimo im omogućiti normalan razvoj kroz šport, a to smo prepoznali u Libertasu. Također, želimo im pružiti i omogućiti infrastrukturnu i stručnu pomoć kako bismo sutra imali nešto još ljepše, što će svima nama ostati - istaknuo je predsjednik Kos prilikom potpisivanja ugovora.

- Zahvaljujem se svima koji su radili na ovome, ovo je povijesni dan za dubrovački nogomet. Predstavnicima Hajduka zahvaljujem što su nas pratili te upravo u nama prepoznali trud, rad i uspjehe na terenu. Kako bismo proveli sve točke ugovora, uz podršku Grada Dubrovnika, Dubrovačkog saveza športova i Športskih objekata, imat ćemo organizaciju raznih natjecanja i kampova, gdje moramo iznjedriti nove talente koji će predstavljati naš grad u Splitu. Sretna nam budućnost! - poručio je Niko Musladin, predsjednik NKNA Libertas.

Na potpisivanju ugovora su u prisustvu dvaju predsjednika bili i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora HNK Hajduk Nikica Krnić i član NO-a Marko Erceg, sportski direktor NK NA Libertas Ivica Cumeljan, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković te predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica.

26/6/2017 - 18:38 sati
Klub
Foto: NK NA Libertas