Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Dinama na Poljudu

Hajduk u subotu igra protiv Dinama na Poljudu

 
26/3/2024 - 11:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 0:1 (Split, 30/3/2024)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 19.30 sati igraju protiv Dinama na Poljudu u okviru 28. kola SuperSport HNL. 

Bijeli ovu utakmicu dočekuju s drugog mjesta prvenstvene tablice s 55 osvojenih bodova, dok trećeplasirani Dinamo ima bod manje i utakmicu manje. 

U posljednjem susretu prije reprezentativne pauze Hajduk je na Poljudu poražen od Lokomotive rezultatom 2:1. Dinamo je u istom kolu s 3:0 slavio u gostima kod Rudeša. Hajduk je u prošlog petka odigrao i prijateljski susret sa Zrinjskim u Mostaru, a ta utakmica završila je rezultatom 1:1. 

U odnosu na prošlu utakmicu trener Mislav Karoglan sigurno ne može računati na Dina Mikanovića koji je protiv Lokomotive isključen nakon što je dobio dva žuta kartona. 

Bit će ovo peti međusobni dvoboj Hajduka i Dinama u aktualnoj sezoni koja je započela Superkupom u kojem je zagrebačka momčad na Maksimiru slavila s minimalnih 1:0. Sedam dana kasnije Hajduk je na istom mjestu sezonu otvorio 2:1 pobjedom u velikom preokretu. Zatim su početkom listopada prošle godine Bijeli u derbiju na Poljudu slavili 1:0, a treći prvenstveni ogled u Maksimiru odigran je u prosincu i završio je bez pogodaka. 

Sudačka postava za ovaj derbi stiže iz Njemačke. Glavni sudac je Daniel Siebert, pomoćnici su mu Jan Seidel i Rafael Foltyn, a četvrti sudac je Timo Gerach. VAR sudac je Johann Pfiefer, a asistent VAR suca Michael Emmer

Dodajmo kako je stadion za ovu utakmicu rasprodan, odnosno nema više ulaznica u slobodnoj prodaji. 

26/3/2024 - 11:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr