Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Rudeša na Poljudu

Hajduk u subotu igra protiv Rudeša na Poljudu

 
23/4/2024 - 21:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 5:1 (Split, 27/4/2024)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 19.10 sati igraju protiv Rudeša na Poljudu utakmicu 32. kola SuperSport HNL. 

Bijeli ovaj susret dočekuju na trećem mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 58 bodova te nakon pobjede na gostovanju kod Slaven Belupa u prethodnom kolu. Hajduk je u Koprivnici slavio s 1:0 pogotkom Aleksandra Trajkovskog

Rudeš drži posljednju poziciju na prvenstvenoj tablici s osvojenih 7 bodova, a prošlog vikenda momčad trenera Davora Mladine poražena je na domaćem terenu od Varaždina rezultatom 2:0. 

U odnosu na prethodno kolo Hajdukov trener Jure Ivanković opet može računati na napadača Nikolu Kalinića koji gostovanje u Koprivnici morao preskočiti zbog tri žuta kartona. Kod gostiju sigurno neće biti Frana Karačića koji će zbog trećeg žutog kartona pauzirati ovo kolo. 

Hajduk je slavio u sva tri ogleda s Rudešom u aktualnoj sezoni. Najprije s 2:0 u kolovozu prošle godine u Kranjčevićevoj, zatim s 1:0 ma Poljudu u studenom te opet s 2:0 u veljači ove godine u Kranjčevićevoj u Zagrebu. 

Glavni sudac utakmice je Mateo Erceg iz Benkovca, pomagat će mu Goran Perica iz Šibenika i Luka Pajić iz Rijeke, a četvrti sudac je Marino Majstrović iz Crikvenice. VAR sudac je Igor Pajač iz SV. Ivana Zeline, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

23/4/2024 - 21:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr