Mobile menu
Hajdukovci stigli na Pohorje i odradili prvi trening

Hajdukovci stigli na Pohorje i odradili prvi trening

 
26/6/2017 - 19:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Prvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na Pohorju
Prvi trening na Pohorju

Nogometaši Hajduka su autobusom iz Splita nakon 8 sati vožnje u 17 sati doputovali na Mariborsko Pohorje gdje će odraditi drugi dio ljetnih priprema i trenirati idućih 12 dana. S Hajdukom u hotelu je i Dinamo Bukurešt, momčad s kojima su hajdukovci i prošle godine dijelili hotel. Vrijeme na Pohorju je sunčano, Bijele je dočekala značajno ugodnija temperatura nego u Splitu.

Odmah po dolasku u svoju bazu trener Bijelih Joan Carrillo poveo je 26 igrača na prvi trening na teren koji se nalazi nekoliko minuta šetnje od hotela u višegodišnjoj ljetnoj bazi. Nakon uvodnog dijela koji je pripao kondicijskim trenerima, hajdukovci su odradili 60-minutni trening. 

Zanimljivo, prvi trening Carrillovih igrača posjetili su i nogometaši i stručni stožer rumunjskog Cluja, odmah neposredno nakon završetka svojega na susjednom travnjaku. a pomoćni trener Valeriu Bordeanu, inače bivši igrač Uniree Urziceni, sjeo je uz dio stožera Bijelih koji je pratio trening...

- I dan danas se naježim kad se sjetim atmosfere na Poljudu 2010. godine kada smo igrali odlučujući dvoboj za prolazak u skupine Europske lige. To je bilo nešto nevjerojatno, nikad u karijeri nisam to doživio. Odigrao sam obje utakmice svih 90 minuta, Hajduk je stvarno bio jak suparnik i nikad nisam požalio, bez obzira na poraz, što sam imao priliku osjetiti tu emociju na tribinama u Splitu. - izgovorio je gotovo u dahu Bordeanu.

Bijeli sutra započinju u redovnom ritmu dva treninga dnevno. 

Više u fotogaleriji i videoprilogu.

Hajduk je od danas na pripremama na Pohorju gdje će boraviti do 8. srpnja, a sve službene vijesti i događanja iz tabora Bijelih tijekom priprema svakodnevno možete pratiti UŽIVO putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk Split.

26/6/2017 - 19:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr