Mobile menu
Pobjeda juniora na gostovanju u Ždralovima

Pobjeda juniora na gostovanju u Ždralovima

 
4/5/2024 - 14:08 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr

JUNIORI: Mladost (Ž) - Hajduk 1:3  (1:3)
1. HNL – 26. kolo
Stadion: Brdo
Sudac: Luka Slišković (Zagreb)
Strijelci: 0:1 Carev (5), 0:2 Jurak (12), 1:2 Ageja (18), 1:3 Bačić (38)
Hajduk: Pavela, Fridl (od 90. Gašpar), Shahini, Pavić, Begonja (od 85. Milišić), Reić (od 70. Lončar), Jurak (od 90. Hodak), Ćalušić, Bobanović, Carev (od 85. Žeravica), Bačić (od 90. Perajica).
Juniori Hajduka osvojili su tri boda na gostovanju u Ždralovima. Pitanje pobjednika riješeno je u prvom poluvremenu, u kojem su igrači trenera Zlatka Jerkovića izrazito dominirali i postigli tri pogotka. Marin Carev nastavlja s golgeterskom formom i već u 5. minuti odlično je reagirao na ubačaj Domagoja Begonje te glavom s osam metara svladao Josipa Ivana Orlovića. Sedam minuta kasnije Begonja je još jednom asistent, a Luka Jurak lijevom nogom postiže drugi pogodak. Sigurno vodstvo dalo je dodatno samopouzdanje juniorima Bijelih, koji su u sljedećih pet minuta kreirali još dvije lijepe prilike, ali su udarci Duje Reića i Careva blokirani.

U 18. minuti Mladiost (Ž) stiže do smanjenja vodstva i vraća neizvjesnost utakmici. Nakon dobre tranzicije domaćih, glavom je za 1:2 pogodio Orsi Ageja. Sedam minuta prije odmora Bijeli opet imaju dva gola prednosti. Carev je gurnuo odličnu loptu u dubinu za Matea Bačića, koji iskosa s 12 metara pogađa suprotni kut. Domaćin se u drugom poluvremenu pokušao nametnuti posjedom i doći do rezultatske ravnoteže, ali njihovi napori rezultirali su samo s nekoliko kornera iz kojih nisu uspjeli doći do pogotka.

4/5/2024 - 14:08 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr