Mobile menu
Statistika Hajduka II u prvih pet kola proljetnog dijela

Statistika Hajduka II u prvih pet kola proljetnog dijela

 
29/3/2017 - 14:49 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Druga momčad Hajduka pod vodstvom Marka Loze s 47 osvojenih bodova uvjerljivo i zasluženo drži vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici 3. HNL jug. Bijeli su nakon pet odigranih kola proljetnog dijela ostvarili učinak od četiri pobjede i jednog poraza. Upisali su hajdukovci tri boda protiv Junaka, Primorca iz Stobreča, Vala te Hrvaca, dok su poraženi jedino kod Zmaja u Blatu.

Hajduk II je najefikasnija momčad lige s ukupno 55 postignutih i samo 20 primljenih pogodaka u dosadašnja 22 kola. Od početka drugog dijela sezone igrači druge momčadi Bijelih postigli su 12 zgoditaka, a primili pet. Gol razlika na Poljudu je 10:2, a u gostima 2:3.

Ukupno šest igrača upisalo se u strijelce, a na ljestvici prednjači Ivan Prtajin koji je nakon pet odigranih kola nastavka sezone postigao tri pogotka. Slijede ga kapetan momčadi Robert Jandrek, Luka Pasariček i Frane Vojković koji su zabili dva gola, po jedan su dodali Tonio Teklić i Mate Šuto, dok je jednom postignut autogol.

Trener Lozo koristio je sveukupno 22 igrača u pet susreta, a maksimalnu minutažu upisali su vratar Karlo Letica i kapetan Jandrek. Osim njih, nastup u svim utakmicama imaju Mario Lovre VojkovićTomislav Mrkonjić, Šuto, Teklić i Prtajin. Po četiri nastupa imaju Jerko Šeparović, Nicholas Llanos te Pasariček.

U idućem mjesecu vodeća momčad 3. HNL jug odigrat će šest susreta. Najprije će u subotu 1. travnja gostovati kod OSK-a u Otoku, a potom slijede dvoboji protiv Croatije Zmijavci, Zmaja iz Makarske, Neretvanca, Neretve te koncem mjeseca utakmica s Omišem.

29/3/2017 - 14:49 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr