Mobile menu
Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!

Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!

 
21/3/2024 - 15:30 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!
Poseban dan za posebne ljude: Hajduk i Bili tići potpisali ugovor o suradnji!

Pljesak i ovacije preko 22.000 gledatelja koji su se okupili u subotu na poljudskim tribinama bile su uvertira u svečano potpisivanje koje se dogodilo danas u prostorijama Novinarskog salona. HNK Hajduk i Bili tići - sportska udruga za osobe sa Sindromom Down potpisali su danas službenu suradnju o podršci, čime će i službeno Hajdukov Special Power Team postati dio Kluba, dio velike i mnogobrojne Hajdukove zajednice. 

Oni su to odavno i bili, prepoznatljivi na Poljudu, u Dalmaciji, diljem Lijepe Naše i svim mjestima u Europi na kojima su bili. Svojim ponašanjem, zalaganjem, a prije svega ljubavlju koji nose prema grbu i Klubu kojeg promoviraju i zastupaju. Special Power Team je zaista poseban u svakom pogledu, a to su prezentirali danas na svečanom potpisivanju dvogodišnje suradnje gdje su svi članovi udruge došli prigodno obučeni u košulje i sakoe, gospodski, hajdučki zajedno sa svojim pratnjama, roditeljima i prijateljima koji su napunili cijeli Novinarski salon.

U ime udruge Bili tići potpis na ugovor stavio je gospodin Boris Bošnjak, dok je u ime HNK Hajduk ugovor s ponosom potpisao predsjednik Uprave Lukša Jakobušić koji im se i obratio s nekoliko riječi.

- Danas je najugodnija konferencija za medije ikad, ovo je jedna od ljepših strana Hajduka, posebno kad ispred sebe imam ovakvu publiku kao što ste vi. Vama je 22.000 ljudi pljeskalo jer ste posebni. Lijepo je vidjeti kako ste sređeni, kako se ponašate i kako predstavljate Hajduk. Prije tri godine smo potpisali ugovor sa ženskom ekipom, ali za upotpuniti cijelu priču trebali ste nam vi, posebni i drugačiji. Hvala gospodinu Bošnjaku i Davoru Bučeviću koji nosite svu tu energiju ove djece. S ovim ugovorom to stavljamo na veću razinu, da vam Klub pomogne još više. Vi ćete nas predstavljati u onom pravom svjetlu, kada vidimo vas, onda je svaki dan svakome bolji. Vi ste osobe koje činite druge boljima. To nije lako, to je najveća stvar. Vjerujem da ćete vi kao Bili tići učiniti Hajduk boljim - emotivan je u svom izlaganju bio predsjednik Uprave.

- Hvala predsjedniku Jakobušiću, cijeloj Upravi i Klubu na podršci. Ogromna nam je čast da potpisujemo ugovor s najdražim klubom na svijetu. Drago nam je da su svi prepoznali trud i entuzijazam nas koji nas vodimo i vas koji nas predstavljate da ste otvorili vrata Europe i svijeta i gdje ste već sada na natjecanjima došli među velike europske klubove. Imamo podršku Kluba koji su prepoznali to i stali nam iza leđa. Na svakom turniru nas poštuju, da nije vas ne bi bilo ni današnjeg dana i čast mi je što vas mogu zastupati - rekao je Boris Bošnjak, predsjednik udruge Bili tići. 

Gospodinu Bošnjaku i našoj novoj momčadi uručen je dres s brojem 21, upravo na Svjetski dan osoba s sindromom Down, a Bili tići su predsjedniku uručili posebnu fotografiju zajedno s prigodnom zastavicom. Kao posebno iznenađenje pušten je i isječak video spota pjesme ''Bili tići'' kojeg su uglazbili i otpjevali autorski duet Matko i Brane, a čiju premijeru možete vidjeti na našoj službenoj platformi Hajduk Digital TV.

Svi smo kao jedan, mi smo Hajduk Split!

21/3/2024 - 15:30 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr